GODT NYTÅR! 2/1-2017

Det nye år er startet og vi er tilbage i Bryggehuset! Vi håber alle har haft en god jul og et godt nytår. Martin holder barsel de næste tre måneders tid og Erik vil derfor træde i hans sko, så velkommen til ham. Han har dog været her som vikar før, så i har måske mødt ham. Vi har også studerende i huset (det næste halve år ca.) og man vil derfor kunne møde Mette, som egentlig er studerende på fritten, men hun får nogle timer på Blå stue også. På det vedlagte billede kan Erik og Mette ses (hvis man skulle være i tvivl) ?

I dag finder vi tilbage med vennerne og får tegnet og leget, så det er rart at være tilbage efter en hyggelig ferie! Der er is på vandpyterne men solen skinder og den nye del af legepladsen er næsten færdig – hvis vi er heldige, er den klar i morgen – så det er også dejligt at være tilbage udendørs. I rundkredsen fik vi snakket om juleferie og hvad den havde budt på, og vi fik da også sunget et par sange. Kim lavede lækker tomatsuppe med hjemmebagt brød, så første dag i det nye år på Blå stue har været skøn (som altid) ?