Fredag d. 7. April 2017

Fredag, weekend og påskeferie ? Der har været en løssluppen feriestemning hos børnene og de voksne; det er blevet fejret med påske-stopdans og påskefrokost ved langbord på stuen, hvor vi havde Sara fra køkkenet til bords. Dagens citat: Leah; “Erik, mit hjerte bankede ude på toilettet”, Erik;”Det gør det vel også stadigvæk?!”, Leah mærker efter og siger; “JA, det banker stadigvæk!” ? 

I dag er det Eriks sidste dag, som vikar for Jette. Hun er tilbage efter påskeferien. Erik har bedt om ordet:

Jeg vil gerne sige tak for 3 skønne og inspirerende måneder med jeres børn og tak til jer forældre for dialogen omkring jeres børn. Det har været nemt at falde til og være tilstede i Bryggehuset; nemt at give og jeg føler jeg har lært noget. Jeg håber vi ses igen ?☀ Erik

God påske ????