D. 16.1.17

Kære forældre på gul og blå stue

I uge 3 & 4vil vi arbejde på tværs af stuerne med TAI CHI,  kinesisk kampkunst. Kinesisk kamkunst bruges i vore dage hovedsaglig til at træne for at styrke sjæl og krop. Her vil vi arbejde med tillidsøvelser og bevæge os som dyr.Det vil blive sådan at tirsdage skal årgang 10 & 11 i klubbens sal. Onsdage skal årgang 12 i klubbens sal. Og torsdage skal årgang 13 i frittens puderum. 

Fra uge 5 vil børnene på skift tirsdage være med til at arbejde med SLÅSKULTUR i klubbens sal. Når man arbejder med SLÅSKULTUR, kæmper man med hinanden og ikke mod hinanden. Børnene lærer at sætte rammer for deres vilde lege, så de bruger kræfterne på en forsvarlig måde. Den vigtigste regel er, at man skal stoppe, når en af deltageren siger stop.

Sideløbende med TAI CHI, SLÅSKULTUR, og den almindelige hverdag vil vi arbejde med DYRETEMA. Vi vil løbende komme rundt om emnet ved at tage på ture til feks. zoologisk museum, zoologisk have og  Urbanplanenens legeplads. Her er et mindre dyrehold. Vi vil også arbejde kreativt med feks. at tegne, male og lave papmache. Dyretemaet vil køre over en længere periode. Forløbet afsluttes med en udstilling af børnenes kreative udfoldelser og der vil blive sunget sange om dyr. Det vil blive engang midt marts måned.