BRYGGEHUSET KALENDER FOR 2017

 

Link til kalender som pdf til udprint

Frikadellefest

Kære forældre.

Så nærmer tiden sig for vores årlige Frikadellefest torsdag d. 31. August kl 16-19

Hver familie medbringer frikadeller efter eget ønske til det fælles frikadellebord samt drikkevarer til eget forbrug.
Bryggehuset sørger for brød og salat laver vi i fællesskab.

Giv besked til Fritten, om I kan komme senest onsdag D. 30. august

Posted in Nyheder |

Tirsdag d. 8/8-17

Fra idag vil alt kommunikation forgå på Kbh barn, og hjemmesiden vil blive lukket ned.

Venlig hilsen Personalet i Bryggehuset

Posted in Blåstue Nyhedsbrev, Fritten, Fritten nyhedsbrev, Gulstue, Gulstue Nyhedsbrev, Nyheder |

D.22/6-17

Posted in Blaastue, Gulstue, Nyheder |

Vedrørende 3 klasser

kære forældre.

Nu er det snart tid til at jeres barn rykker ind i klubben. Det har været en fornøjelse at være en del af jeres barns hverdag på fritidshjemmet. Vi holdet jo en overnatning i den anledning og vi hyggede os alle sammen. Når det bliver jeres barns sidste dag i institutionen skal i huske, at få tømt garderoben. Jeres barn skal ligeledes tømme deres skuffe. Samtidig ville det være herligt, hvis i lige fortæller os den dato jeres barn stopper. Denne dag må jeres barn godt dele ud til de andre børn, men det skal gerne være nemt og ikke noget helt vildt da der er mange der stopper og muligvis deler ud

Tak for denne gang:-) 

Kærlig hilsen fra fritidshjemmet.

Posted in Nyheder |

Vedr. 3 klasser. 

Vi skal snart sige farvel til vores tredje klasse-desværre. 

Da vi kommer til at savne hver og en i fritidshjemmets hverdag, skal vi da holde en afslutning så at de kan rykke op i klubben med manér:-) 

Vi har i sammenråd med tredjeklasses børn fundet frem til at vi holder afslutnings overnatning fredag d.9/6-2017 – 10/6-2017 senest.11.00

Vi skal lave 3 retters menu-milkshakes- 3 sjove aktiviteter og bare have det sjovt!

Dresscode: vi skal alle have nattøj på hele aftenen:D

Meld jeres barn til overnatningen nede på fritidshjemmet, vi glæder os! 

Kram fritten:-)

Posted in Nyheder |

Vigtig info!!!!!!!

Kære forældre. 

Nu er talent showet lige rundt om hjørnet, og for at jeres børn får en succes oplevelse, er de nød til at komme hverdag (så vidt muligt) så at vi kan få det sidste af deres optræden på plads.. Vi har brugt lang tid og jeres børn glæder sig meget, så hjælp dem med at huske at øve?

Mvh fritidshjemmet?

Posted in Nyheder |

Talent konkurrence

Kære forældre.

Det er nu muligt at afhente billetter til frittens talent show.

Talent showet vil foregå på artillerivej 71c (klubben) kl.17.00 indgang ved dør nr.2.

Showet vil starte ca. 17.15 og vil vare omkring 2 timer, inkl. En mindre pause. 

Vi glæder os til at se jer! 

Mvh fritidshjemmet?

Posted in Nyheder |

Fernisering onsdag d.29-3 kl.15.30-16.30

Velkommen til vores fernisering. Vi har jo gennem et stykke tid arbejdet med temaet:dyr  – både kreativt, udflugter (museum, medborgerhus, fælleden, klubben samt dyrelegeplads),kropsligt (slåskultur og tal chi) samt via dyresange.

Vi vil derfor gerne invitere til fremførsel af : tigertango” – “zebrasamba” – “flamingosang” – “efterabeleg” samt “luffeleg”. Det bliver kl.15.30 i “fritten”. Bagefter er der mulighed for at se børnenes kreationer i puderummet i børnehaven. Vi byder på lidt vådt og tørt undervejs og vi glæder os allesammen til at se jer.

Posted in Blaastue, Gulstue, Nyheder |

Nyhedsbrev fritidshjemmet

kære forældre.

Fastelavn

Mandag d.27/2-2017 holder vi fastelavn på fritten. Vi vil derfor bruge hele ugen på fastelavns tema. På dagen skal vi: have fastelavns boller, slå katten af tønden og en lille dans. Vi ville derfor foretrække at i henter jeres barn fra 16.30 da festen slutter der. Husk udklædning!:-) 

Talentkonkurrence

Da der kun går talentfulde børn på fritten, har vi besluttet at lave et talentshow. Dette vil foregå fredag d.7/4-2017. Nogle optræder, mens andre er værter eller laver kulisse og kostumer. Så sæt kryds i kalenderen, nærmere information kommer snarest. 

Krea

Vi laver rigtig mange male projekter i krea pt. Som har til formål at lære børnene om æstetik, form og farver samt udvikle deres sans for design og brug af fantasi. Vi opfordre på det kraftigste at jeres barn får en oversized trøje med så deres tøj ikke bliver ødelagt. Hvis i har aflagte ure (vægure, digital ure mm.) tager vi meget gerne imod dem:-) 

Hyggeren

I hyggeren har vi udover at boltre os i puderne, fået wii’en igang med kæmpe succes. Vi spiller et spil der hedder ‘just Dance’ som har fokus på bevægelse-og en masse latter på kryds og tværs af årgangene. 

Legestuen

Vi har planer om at dele rummet op med stof gardiner, det vil give et væsentligt lavere støj niveau og mulighed for flere aktiviteter i rummet. 

Caféen 

Hver fredag har vi madcafé. Det oplever vi som et fast hygge-fredags ritual, som børnene er vilde med. 
Info

Vi oplever stort set hverdag at vi skal bruge utroligt lang tid på at kontakte dem der har fri. Vi vægter børnetiden meget højt og vil derfor gerne opfordre jer til at huske at give besked hvis jeres barn er syg eller har fri. Samtidig opfordre vi til at i hjælper jeres barn med at huske at rydde det op man har leget med inden man går hjem. 

Rigtig godt forår! 

Mvh Fritten:-) 

Posted in Nyheder |

D. 16.1.17

Kære forældre på gul og blå stue

I uge 3 & 4vil vi arbejde på tværs af stuerne med TAI CHI,  kinesisk kampkunst. Kinesisk kamkunst bruges i vore dage hovedsaglig til at træne for at styrke sjæl og krop. Her vil vi arbejde med tillidsøvelser og bevæge os som dyr.Det vil blive sådan at tirsdage skal årgang 10 & 11 i klubbens sal. Onsdage skal årgang 12 i klubbens sal. Og torsdage skal årgang 13 i frittens puderum. 

Fra uge 5 vil børnene på skift tirsdage være med til at arbejde med SLÅSKULTUR i klubbens sal. Når man arbejder med SLÅSKULTUR, kæmper man med hinanden og ikke mod hinanden. Børnene lærer at sætte rammer for deres vilde lege, så de bruger kræfterne på en forsvarlig måde. Den vigtigste regel er, at man skal stoppe, når en af deltageren siger stop.

Sideløbende med TAI CHI, SLÅSKULTUR, og den almindelige hverdag vil vi arbejde med DYRETEMA. Vi vil løbende komme rundt om emnet ved at tage på ture til feks. zoologisk museum, zoologisk have og  Urbanplanenens legeplads. Her er et mindre dyrehold. Vi vil også arbejde kreativt med feks. at tegne, male og lave papmache. Dyretemaet vil køre over en længere periode. Forløbet afsluttes med en udstilling af børnenes kreative udfoldelser og der vil blive sunget sange om dyr. Det vil blive engang midt marts måned.

Posted in Nyheder |