KbhBarn

Vi arbejder i Bryggehuset med KbhBarn, som er et offentligt IT-system der løfter en masse opgaver for os og jer. Systemet kan gøre en del af vores arbejde lettere og bedre, hvis i deltager aktivt.

 

Sådan gør du

Når du første gang skal i gang med at bruge systemet, skal du åbne siden www.kbhforældre.dk i din webbrowser. Her kan du logge ind med NemId. Du SKAL bruge dit NemId første gang du logger ind. Herefter kan du selv bestemme et brugernavn og kodeord.

Ønsker du at bruge de smarte app’s til Android og IOS, så skal du downloade app’en ”Kbhforældre” på Google Play eller App Store. Første gang du bruger din app, skal du indtaste en aktiveringskode. Den finder du på din profil på KbhForældre.

 

Hvad kan du bruge det til?

KbhForældre lader dig se nyheder, dagbøger og beskeder fra dit barns institution. Du får adgang til alle billeder og videoer, vi tager af dit barn. Du kan se madplaner og aktivitetsplaner. Du kan også se informationer som mødeinvitationer, læreplaner, etc.

 

Hvad forventer vi af forældrene?

Som sagt er vi helt afhængige af jeres samarbejde om KbhBarn. Vi har ikke længere mulighed for at ændre i stamkortsoplysninger, registrere sygdom o.lign. andre steder.

Derfor forventer vi at alle forældre tager ansvar for:

  • At melde fravær for jeres børn. Igennem hjemmesiden eller app’en skal I melde ferie og sygdom. Vi registrerer kun fravær, ikke specifikke årsager. Hvis I er gode til at bruge funktionen frem for at ringe til os, så har vi mere tid med jeres børn.
  • At oprette og opdatere stamkortsoplysninger. Det er vigtigt, at vi kender jeres adresser og telefonnumre, så vi kan få fat i jer, når det gælder. Derudover skal vi kende jeres børns allergier og sygdomme, så vi kan passe ordentligt på dem.
  • At opdatere fotofuldmagter for jeres børn. Som del af KbhBarn har vi fået nogle fantastiske værktøjer til foto- og videodokumentation. Hvis i opdaterer jeres barns fotofuldmagter, kan vi dele jeres børns oplevelser og dagligdag med jer

 

Hjælp og spørgsmål

Hvis du har brug for hjælp, eller har spørgsmål om KbhBarn, så har Københavns Kommune lavet en fin vejledning på nettet. (www.kbhforældre.dk)

 

Venlig hilsen Bryggehuset