Kødsovs

Tænker dette som en familie portion 🙂

500 g hakket okse

1 dåse hakkede tomater

100 g tomat koncentrat

150 g groft reven revne gulerødder

150 g groft reven persillerod eller pastinak

100 g groft reven rodselleri

150 g løg

3 stænger bladselleri i skiver

½ frisk fennikel groft hakket

4 stor fed hvidløg fint hakket

½ chili fint hakket alt efter hvor stærkt man er vant til

1 spsk basilikum

1 spsk oregano

tsk fennikel frø

Løg, hvidløg, chili steges i oliven olie kødet tilsættes og steges ikke helt til døde .
tomatpure tilsætte steger lidt, grøntsagerne tilsættes steger lidt . Tomat tilsættes og evt lidt vand
hvis den er lidt for “tyk” . Grøntsagerne afgiver også vand efter lidt kogning. Tilsæt Basilikum og oregano og fennikel frø . Koges ca 20 min. Tilsæt evt mere vand og jævn med lidt maizena for
konsistens.